Veelgestelde vragen
Ons moederbedrijf is Vlees van Vandaag en belevert vele horecabedrijven in Nederland en België. De omloopsnelheid is daardoor hoog. Wij krijgen alle vlees vers en nog niet uitgebeend binnen. Uitbenen doen we zelf en pas nadat een product is verkocht. Dit betekent dat we een iets langere verwerkingstijd hebben in vergelijking met bedrijven die producten diepvries in het schap klaar hebben liggen. Bestel dus op tijd om verzekerd te zijn van een mooi Ambachtelijk & Duurzaam stuk vlees.
Iedere bestelling wordt met de grootste zorg verpakt in een isolatiedoos voorzien van diverse ijselementen. In de tijd dat je bestelling onderweg is blijft deze keurig op de gewenste temperatuur om zodoende in een perfecte conditie te worden afgeleverd. We zijn langzaam aan het overgaan op koelboxen met koelelementen. Deze blijven in de auto van de transporteur achter en u ontvangt uw bestelling in een tas op de juiste temperatuur. Zo heeft u minder afval en wij kunnen deze koelboxen weer hergebruiken voor de volgende klant. Samen kunnen we zo werken om de afval berg te verminderen.
In Nederland en België rekenen wij de volgende verzendkosten: leveringen tussen 08:00 en 22:00 uur: € 15,25 | leveringen tussen 08:00 en 13:00 uur: € 19,75 | leveringen tussen 13:00 en 18:00 uur: € 19,75 | leveringen tussen 17:00 en 22:00 uur: € 23,50 | Vanaf 99 euro: gratis.
Wij krijgen alle vlees vers en nog niet uitgebeend binnen. Uitbenen doen we zelf en pas nadat een product is verkocht. Dit betekent dat we een iets langere verwerkingstijd hebben in vergelijking met bedrijven die producten diepvries in het schap klaar hebben liggen. Bestel dus voor 23.59 uur om verzekerd te zijn van een mooi Ambachtelijk & Duurzaam stuk vlees. 's Nachts wordt ons computersysteem geupdate en kunnen we de facturen uitdraaien. Na deze tijd is dat weer de volgende dag.
We kennen tot in detail de herkomst van onze runderen, varkens en anderen producten door alle boeren meermaals persoonlijk te bezoeken. We letten daarbij niet alleen op de kwaliteit van het vlees maar zeker ook op de manier waarop de boer invulling geeft aan het dierenwelzijn.
Nadat je een account hebt aangemaakt ontvang je voor iedere besteding loyalty punten. Deze punten kunnen tijdens het afrekenproces in je winkelwagen worden omgezet in korting. Ook kan er worden gespaard voor een Big Green Egg kamado BBQ. Lees meer hierover op de pagina LOYALTY PUNTEN. LET OP! Het is niet mogelijk om Loyalty Punten te verzilveren icm. een kortingscode.
Wanneer je over een kortingscode beschikt kun je deze tijdens het afrekenproces toevoegen aan je winkelwagen. De korting waar je recht op heb zal dan automatisch worden toegepast. LET OP! Het is niet mogelijk om Loyalty Punten te verzilveren icm. een kortingscode.
Op verzoek is dit te regelen. Stuur ons een mail en wij nemen contact met je op.
MeatMarket.online is één van de vaste partners van de BBQ Pitmaster Community. Wanneer je met het BBQ virus bent ‘besmet’ is het zeker de moeite waard om de portal van de BBQ Pitmaster Community eens te bezoeken en je aan te melden. Je gaat daar alles vinden waar je als BBQ liefhebber blij van wordt. www.bbqpitmaster.community
Ja, we hebben een winkel in Hoogstraten (BE). Adres is Gelmelstraat 92/13 2320 te Hoogstraten. Openingstijden: maandag en dinsdag gesloten. Woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur.
Vanuit ons moederbedrijf Vlees van Vandaag beleveren we vele horecabedrijven in Nederland en België. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Email info@vleesvanvandaag.com
Ja. Onze leverdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag. Houdt er wel rekening mee dat wij uw bestelling donderdag voor 23:59 uur binnen moeten hebben, zodat wij nog alles tijdig kunnen uitsnijden en klaarzetten voor levering zaterdag. Levering woensdag, uw bestelling moet dan uiterlijk maandag 23:59 uur bij ons binnen zijn en voor levering vrijdag hebben wij uw bestelling uiterlijk woensdag 23:59 uur nodig.
Nee, dat kan niet. Omdat het versproducten zijn is terugsturen niet mogelijk.