Restaurant kwaliteit bij jou thuis

Vers en gekoeld bij jou thuis geleverd

Levering: Woensdag, Vrijdag en Zaterdag

Geen verzendkosten vanaf € 99,-

Recepten

Iberico Presa steak

Sausingrediënten voor één bord

  • Kippenbouillon – 1/4 kop
  • sjalot fijn gehakt – 2 eetlepels
  • Tijm – 4 groene twijgen
  • Kappertjes – 1 eetlepel
  • Boter – 25 gram
  • Knoflook – 1 kruidnagel
  • Garneer ingrediënten voor één bord
  • Mini wortelen – 3 stuks
  • Mini groene asperges – 3 stuks
  • Mini-paddenstoelen – 3 stuks

Bereiding

  • Start je barbecue en hak de ingrediënten voor de saus fijn.
  • Snijd je Iberico Presa steak in 2 vingers dikke steaks en laat ze op kamertemperatuur komen.
  • Kook de mini-worteltjes en asperges en houd het warm.
  • Bak de tijm, de knoflook, de gehakte sjalot en de kappertjes in de boter.
  • Voeg de kippenbouillon toe en kook deze een beetje in tot sausdikte.
  • Grill de Iberico Presa steak totdat er zich een mooie korst vormt.
  • Grill daarna verder via indirecte verwarming verder tot een kerntemperatuur van 60 graden Celsius.
  • Laat de steak rusten en kook de champignons in de saus.
  • Snijd het vlees en maak het bord op.
  • Eet smakelijk!